nemzetisport.hu 2016.12.01 19:45 Frissítve: 2016.12.01 20:08

Everton: Koeman kikészítette a szurkolókat ünnepi fotóival

Ronald Koeman, az angol Everton holland menedzsere nem sejtette, mekkora probléma lesz abból, hogy kitett egy képet a Twitterre a házában felállított karácsonyfáról.

Koeman délelőtt osztotta meg a nyilvánossággal a karácsonyfájának képét, alatta egy kis bejegyzéssel, hogy Angliában a karácsony a futballról szól.

És épp itt a bibi!

Koeman képe sokkolta a kék-fehér Everton szurkolóit, akik nem hittek a szemüknek a pirosra díszített fa láttán. A futball által megosztott város kék felében szentségtörésnek számít, ha egy „bajtárs” egy ilyen fontos szimbólumot a városi rivális Liverpool színével, vörössel díszít.

A szurkolók nagy része finoman utalt arra, hogy nem jó a színválasztás, míg a semlegesek jót mulattak, s azon töprengtek, szándékosan trollkodott-e a holland. Egyébként nem valószínű, inkább csak szeretheti a pirosat, hiszen korábbi csapatai közül az Ajax, a Benfica, a PSV, az AZ, a Feyenoord és a Southampton is piros-fehér.

Koeman engedett a nyomásnak, újradíszítette a fát, kitette a Twitterre a képét „Jobb a szín?” kérdéssel, amely mellé nevető fejet is tett, sejtetve, hogy ebben már némi szándékosság is volt tőle. Nem csoda, hogy az eredmény így sem elégítette ki az Everton szurkolóit.

Miután újabb méltatlankodások sora érkezett, Koeman újabb üzenettel lezárta a vitát: „Azt hiszem, fontosabb gondok is vannak a világban, minthogy egy karácsonyfa színéből csináljunk ügyet!”

 

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.03.19 17:15:12

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Helyzetözön, vitatott szituációk, hatalmas iram, bohóckodás a kapuk előtt: iksz rangadón.

2017.03.17 15:44:29

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A Premier League-ben szereplő játékos megtalálta magát — érdemes megnézni a reakcióját!

2017.03.13 20:07:18

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

FA-kupa: egy góllal kikapott a Stamfordon a Manchester United, újabb londoni csapat a legjobb négy között.

2017.03.13 08:00:21

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

„A testem nem volt felkészülve a Premier League-re. Számomra Roy Hodgson volt a kulcs” – angliai interjú.