Everton: Besic átigazolása még mindig nem zárult le

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.28. 14:31
null
A jól sikerült vb után Besic (középen) átigazolása továbbra sem zárult le (Fotó: Reuters)
Bár Muhamed Besic a Facebookon már bejelentette, hogy az Everton játékosa lett, Roberto Martínez, a liverpooli csapat menedzsere még mindig csak reménybeli átigazolásról beszél az angol élvonalbeli labdarúgóklub hivatalos honlapján hétfő kora délután megjelent hírben.

 

„Reméljük, hamarosan minden rendeződik Besic ügyében – idézi a honlap a hét eleji megegyezésben reménykedő Roberto Martínezt. – Jó a kapcsolatunk a Ferencvárossal, amely a tárgyalások során végig igazán jó partner volt, de akadnak még bizonyos részletek, amelyeket meg kell oldani, és ha ezzel megvagyunk, csak akkor leszünk teljesen rendben."

Mint beszámoltunk róla, Besic elutazott az Evertonnal a hétvégi bangkoki felkészülési mérkőzésre, és bár pályára nem lépett, együtt edzett a többiekkel, és a menedzser szerint ez is nagyon hasznos volt.

„Mo már a csapat tagjának érzi magát, ebből a szempontból nagyon fontos volt, hogy elutazzon velünk, megismerje a játékosokat – folytatta Martínez. – Meg aztán a világbajnokság fáradalmai miatt szükség van átmenetre. Besic még csupán huszonegy éves, de hihetetlen, hogy az ilyen fiatal szervezetek (milyen gyorsan) töltődnek fel."

A tavasszal még a Ferencvárosban futballozó, bosnyák válogatott Muhamed Besic a brazíliai világbajnokságon nyújtott teljesítményével több európai nagycsapat figyelmét magára irányította, közülük az Everton bizonyult a legkitartóbbnak.

Az angol sajtóban a napokban megjelent: a szerződés aláírását és az átigazolás hivatalos bejelentését az hátráltatja, hogy nem egyértelmű, mely ügynököknek jár jutalék az átigazolási díjból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik