Everton: Alkalmas vagyok arra, hogy a PL-ben játsszak - Besic

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.28. 21:41
A Premier League-ben érdekelt Evertonhoz szerződő Muhamed Besic a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, új csapatában valószínűleg védekező középpályásként számítanak rá, s úgy véli, megállja a helyét a világ legerősebb bajnokságában.

Mint arról már beszámoltunk, a Ferencváros és az Everton mindenben megegyezett egymással a bosnyák válogatott játékos klubváltásával kapcsolatban, így Besic ötéves szerződést kötött a liverpooli egyesülettel.Mint arról már beszámoltunk, a Ferencváros és az Everton mindenben megegyezett egymással a bosnyák válogatott játékos klubváltásával kapcsolatban, így Besic ötéves szerződést kötött a liverpooli egyesülettel.

„A legfőbb oka, hogy az Evertonhoz igazoltam, Roberto Martínez személye. Úgy gondolom, fantasztikus edző – méltatta a spanyol menedzsert Besic. – Tudom, hogy az Everton komoly hagyományokkal rendelkező klub, melynek fantasztikus szurkolói vannak. Azt hiszem, ennél nagyobb lépést nem tehettem volna a pályafutásomban, miután elhagytam Magyarországot.”

„A játékstílusom alapján alkalmas vagyok arra, hogy a Premier League-ben, a világ legerősebb bajnokságában játsszak. Nehéz dolgom lesz a kezdőcsapatba kerülésért folyó harc során, mert fantasztikus játékosaink vannak, de úgy gondolom, az edző segítségével ki tudom hozni magamból a maximumot. A világbajnokság nagyon fontos volt számomra, különösen az argentinok elleni meccs. Megítélésem szerint jó munkát végeztem, ezért több klub is megkeresett” – mondta a bosnyák futballista, aki a pálya középső harmadában érzi otthonosan magát.

„Bárhol képes vagyok játszani, de az Evertonban védekező középpályásként számítanak rám. Szeretek ezen a poszton futballozni, mert sok labdát kapok. Ebben a szerepkörben tudom a legjobbamat nyújtani” – tette hozzá Besic, akiért sajtóhírek szerint 4 millió fontot fizetett az Everton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik