Edzősors: Rodgers 10 milliós ajánlatot halogat a Chelsea miatt?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.23. 13:55
A Közel-Keletről tízmillió eurós ajánlat érkezett a Liverpool labdarúgócsapatának előző menedzseréhez, Brendan Rodgershez. Az érintett feleknek egyelőre sikerült titokban tartaniuk, hogy konkrétan melyik klubról van szó, de annyi már kiszivárgott, hogy a tréner személyesen is találkozott a klub képviselőivel.

A szakember végső választ nem mondott, így azzal álltak fel az asztaltól, hogy meggondolja a tízmillió fontos szerződési ajánlatot. A szakember amiatt is hezitálhat, hogy az angol sajtóban terjengő pletykák szerint a Chelsea-nél is képben van – méghozzá a szűkített listán – arra az esetre, ha a tulajdonos, Roman Abramovics útilaput köt José Mourinho talpa alá. Rodgers válogathat a lehetőségek közül, hiszen korábban arról számolhattunk be, hogy a másodosztályú QPR-nál is forog a neve.hiszen korábban arról számolhattunk be, hogy a másodosztályú QPR-nál is forog a neve.

Brendan Rodgersszel október elején bontott szerződést a Liverpool, amelynél beugrásra készen állt a volt dortmundi sztáredző, Jürgen Klopp.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik