Edzősors: Mourinho ma visszatér a Stamford Bridge-re

Vágólapra másolva!
2013.03.25. 12:39
José Mourinho, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője ma este ismét ellátogat korábbi munkaadója, a Chelsea stadionjába, a Stamford Bridge-re, hogy a helyszínen tekintse meg a Brazília–Oroszország felkészülési mérkőzést.

Mourinho a brazil szövetség meghívására tekinti meg a mérkőzést, ám londoni látogatását az elmúlt napok hírei miatt kiemelten kezeli a bulvársajtó, és azt sugallják, hogy a portugál edző Londonban esetleg újra találkozhat Roman Abramoviccsal, a Chelsea tulajdonosával.

Mint ismert, Mourinho az elmúlt napokban úgy nyilatkozott: semmi sem biztos még a jövőjével kapcsolatban, de elképzelhetőnek tartja, hogy visszatér egyik korábbi klubjához.

„Egyelőre fogalmam sincs, hol leszek a következő évadban, egy viszont biztos, sosem utasítottam vissza a kihívásokat – mondta korábban Mourinho. – Nem könnyű feladat csapatot választani, ha korábban már Portugáliában, Angliában, Olaszországban és Spanyolországban is edzősködött az ember. Talán egy olyan klubhoz igazolok, amelyben már dolgoztam korábban. Figyeljenek jól, nehogy nagy meglepetés érje önöket.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik