City: 14 millió eurós fizetéssel csábítják a Real-klasszist?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.30. 17:21
null
Csúcsfizetéssel csábítja a City Ramost? (Fotó: Reuters)
Spanyol sajtóhírek szerint a Manchester City szeretne lecsapni a Real Madrid spanyol klasszisára, Sergio Ramosra, és átszámítva évi 14 millió eurót is hajlandó fizetni a világ egyik legjobb védőjének.

Spanyol sajtóhírek szerint – amelyet elsőként az El Chiringuito közölt – a Manchester City a 2015-ös nyári átigazolási időszakban szeretne lecsapni a blancók spanyol klasszisára, Sergio Ramosra.

A 2005 óta a királyiaknál futballozó védő sajtóhírek szerint jelenleg évi 5 és 7 millió euró közötti összeget keres, a Citynél azonban úgy gondolják, Ramos ennél többet érdemel, így a manchesteriek hajlandóak lennének évi 14 millió eurót fizetni a spanyolnak.

A spanyolok szerint a Realt hivatalosan még nem kereste meg a City, de ha Ramos érdeklődést mutat, leülnek Ancelottiékkal is tárgyalni. Bár hallottunk már ennél vadabb pletykát is, egyelőre nehéz elhinni, hogy Ramos kizárólag a pénz miatt rábólint a váltásra, még akkor is, ha így ő lehetne a világ legjobban fizetett védője.

A spanyolok szerint az egyetlen ok, ami a váltás mellett szól, az az idő, Ramos szerződése ugyanis 2017-ben lejár, és egyelőre úgy tűnik, a madridiak nem tervezik, hogy megörvendeztetik egy új, zsíros ajánlattal a védőt.

Bár a kékeknek vélhetően nem jelentene gondot feltörni a malacperselyt, az átigazolást sem úsznák meg olcsón, a transfermarkt.de szerint Ramos piaci értéke 45 millió euró körül mozog.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik