Chelsea: Unalmasak vagyunk, ezért nem szeretnek minket - Mourinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.17. 19:19
null
Mourinho megmutatta, hogy hanyadik helyen állnak a bajnokságban (Fotó: Action Images)
José Mourinho szerint nagyon egyszerű oka van annak, hogy miért a Chelsea-t utálják a legtöbben Angliában. A londoniak portugál menedzsere szerint unalmas, hogy folyamatosan vezetik a bajnokságot.

Ma jelent meg a Kick It Out felmérése arról, hogy melyik klub kapja a legtöbb negatív kommentet a neten Angliában. Kiderült, hogy a trollok a legnagyobb számban a Chelsea-t támadják. Hogy miért? José Mourinhónak megvan erről véleménye.

„Azért van, mert unalmasak vagyunk – az első naptól kezdve vezetjük a bajnokságot. Ezt nem nagyon szeretik ebben az országban. Mindenki azt akarja, hogy olyan legyen a Premier League, mint a Championship, amelyben négy csapat kiemelkedett a mezőnytől, és harcol a bajnoki címért. Elfogadom, hogy ez egy ideális forgatókönyv lenne a PL-nek is, de mi mindent megteszünk, hogy ez ne történjen meg” – mondta Mourinho.

A 2014–2015-ös szezonban kétszer annyi trollkodó komment jelent meg a Chelsea-ről, mint például a Manchester Unitedról. Pedig utóbbi klub a legnépszerűbb (vagy még mindig a Liverpool?) a szigetországban, így következésképpen a legtöbb „ellensége" is a „vörös ördögöknek" lehetne. Ez mégsincs így.

Mourinho a hétvégi, Manchester United elleni szuperrangadót megelőző sajtótájékoztatón beszélt a Chelsea „népszerűségéről". Emellett többek közt még Jürgen Kloppról is kérdezték az újságírók. Mint ismert, a német szakember a szezon végén távozik a Borussia Dortmundtól, nemzetközi sajtóhírek szerint Anglia felé veszi az irányt.

„Az egyetlen dolog, amit tudok az az, hogy nem a Chelsea-hez jön. Ezt személyesen mondta nekem."

Arra tehát úgy tűnik, még várni kell, hogy Klopp legyen a Chelsea menedzsere. Meg arra is, hogy sokan szeresség a londoni klubot.

ANGLIA, PREMIER LEAGUE
33. FORDULÓ, SZOMBAT
16.00:
Crystal Palace–West Bromwich Albion
16.00: Everton–Burnley
16.00: Leicester City–Swansea City
16.00: Stoke City–Southampton
18.30: Chelsea–Manchester United (Tv: DIGI Sport1)
VASÁRNAP
14.30: Manchester City–West Ham United (Tv: DIGI Sport 1)
17.00: Newcastle United–Tottenham (Tv: DIGI Sport 1)

FA­-KUPA
ELŐDÖNTŐ, SZOMBAT
18.20:
Reading–Arsenal
ELŐDÖNTŐ, VASÁRNAP
16.00:
Aston Villa–Liverpool (Tv: Sport1)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik