Chelsea: továbbra is Hazard marad a csapat sztárja

Vágólapra másolva!
2018.08.27. 14:48
A nyári változtatások ellenére ismét a Chelsea legnagyobb ásza, Eden Hazard szállította a győzelmet csapatának az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) hétvégi fordulójában a Newcastle ellen.

Az új szezon kezdete előtt Maurizio Sarri kinevezése mellett új játékosok is érkeztek nem kevés pénzért a csapathoz, ugyanakkor valami változatlan: továbbra is Eden Hazard a csapat nyerőembere. A szezonban először kezdő belga szélső kiválóan játszott a hétvégi bajnokin, a Newcastle védői többnyire csak szabálytalanul tudták megállítani, büntetőből szerzett gólja kulcsfontosságú volt a győzelem megszerzésében.

Mindezt úgy, hogy Sarri pénteki nyilatkozata alapján az eredeti terv szerint Hazard mindössze 60 percet töltött volna a pályán, de a győzelem megszerzése érdekében végül végig pályán kellett maradnia, és a kezdő támadóhármas tagjai közül csak őt nem cserélték le. Kiváló teljesítményét az is bizonyítja, hogy az első félidőben 74-szer ért labdába, minden más játékosnál többször.

A 27 éves játékost a nyár folyamán összeboronálták a Real Madriddal, főleg Cristiano Ronaldo távozása után, és látva Hazard szezonkezdetét, lehet, hogy Madridban már bánják, hogy nem tudták átigazolni a belga támadót, akihez a bajnokságban eddig százszázalékos Chelsea foggal-körömmel ragaszkodik, és minden követ megmozgat, hogy mielőbb aláírják az új, öt évre szóló szerződést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik