HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.27 14:48 Frissítve: 2018.08.28 01:53

Chelsea: továbbra is Hazard marad a csapat sztárja

A nyári változtatások ellenére ismét a Chelsea legnagyobb ásza, Eden Hazard szállította a győzelmet csapatának az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) hétvégi fordulójában a Newcastle ellen.

HIRDETÉS

 

Az új szezon kezdete előtt Maurizio Sarri kinevezése mellett új játékosok is érkeztek nem kevés pénzért a csapathoz, ugyanakkor valami változatlan: továbbra is Eden Hazard a csapat nyerőembere. A szezonban először kezdő belga szélső kiválóan játszott a hétvégi bajnokin, a Newcastle védői többnyire csak szabálytalanul tudták megállítani, büntetőből szerzett gólja kulcsfontosságú volt a győzelem megszerzésében.

Mindezt úgy, hogy Sarri pénteki nyilatkozata alapján az eredeti terv szerint Hazard mindössze 60 percet töltött volna a pályán, de a győzelem megszerzése érdekében végül végig pályán kellett maradnia, és a kezdő támadóhármas tagjai közül csak őt nem cserélték le. Kiváló teljesítményét az is bizonyítja, hogy az első félidőben 74-szer ért labdába, minden más játékosnál többször.

A 27 éves játékost a nyár folyamán összeboronálták a Real Madriddal, főleg Cristiano Ronaldo távozása után, és látva Hazard szezonkezdetét, lehet, hogy Madridban már bánják, hogy nem tudták átigazolni a belga támadót, akihez a bajnokságban eddig százszázalékos Chelsea foggal-körömmel ragaszkodik, és minden követ megmozgat, hogy mielőbb aláírják az új, öt évre szóló szerződést.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS