Chelsea: Terrynek bajnokként is fontos volt az ex-MU-s fájdalma

Vágólapra másolva!
2015.05.04. 18:04
John Terry, a hétvégén matematikailag is angol bajnoki címet jelentő három pontot szerző Chelsea csapatkapitánya a Crystal Palace legyőzését követő ünneplés közben pár másodpercre félretette a diadal édes ízét, és osztozott korábbi válogatott védőtársa, Rio Ferdinand mély fájdalmában.

Ferdinand, a QPR jelenlegi és a Manchester United korábbi hátvédje május 2-án, szombaton jelentette be, hogy rákbetegségben elhunyt 34 éves felesége, Rebecca Ellison. május 2-án, szombaton jelentette be, hogy rákbetegségben elhunyt 34 éves felesége, Rebecca Ellison.

Terry a Chelsea ünneplése közben így nyilatkozott a Sky Sportsnak: „A magam és klubom nevében is szeretném mély együttérzésemet küldeni Rio Ferdinandnak és családjának.”

Terry és Ferdinand klubszinten hosszú évek óta ellenfelek, az angol válogatottban belső védőpárost alkottak. Kapcsolatuk elhidegült, miután Terry rasszista balhéba keveredett Rio öccsével, Anton Ferdinanddal.

John Terry és Rio Ferdinand a válogatottban (Fotó: Reuters)
John Terry és Rio Ferdinand a válogatottban (Fotó: Reuters)

Rio korábbi csapata, a Manchester United játékosai szombat esti bajnoki mérkőzésükön fekete karszalagot viseltek, a nézőtéren pedig a szurkolók éltették az egykori kedvencet. Az ötödik percben 60 másodpercen át tapsoltak, így kiállva az Old Traffordon éveken át az 5-ös mezszámot viselő klasszis mellett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik