Chelsea: Terry szeretné, hogy Drogba maradjon a csapatnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.05. 14:53
John Terry, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea középhátvédje elmondta, miért szeretné, hogy Didier Drogba maradjon a csapatnál.

Az elefántcsontparti támadó 27 bajnokiból csak hétszer volt a kezdőcsapatban, de valószínűleg nem elégedetlen a kiegészítő szereppel. A 37 éves labdarúgó szerződése azonban a szezon végén lejár, ezért még bizonytalan a jövője. Terry szeretné, ha ez nem lenne így.

„Türelmesnek kellett lennie, de nagyszerű idényen van túl – mondta Drogbáról Terry. – Egészen biztosan szívesen futballozott volna többet, de Diego Costa kiválóan kezdte a szezont, termelte a gólokat.”

„Didier tapasztalata nagy hasznunkra volt. Láthattuk az alapján, ahogy beszélt a meccsek előtt és a vereségek után, hogy szükségünk van egy ilyen rutinos játékos gondolataira. Előfordult, hogy magunk alatt voltunk a vereség miatt, de akkor azt mondta, megtörténik az ilyesmi, felállunk majd, és minden rendben lesz. Ha egy ilyen embertől hallod ezeket a szavakat, el is hiszed neki.”

„Nagyon bízom benne, hogy a következő szezonban is velünk lesz. Fontos szerepet játszik a csapatnál a pályán és azon kívül is. Előbbit eddig is tudtuk, utóbbi pedig ebben az idényben mutatkozott meg igazán.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik