Chelsea: Terry reméli, mégis maradhat szeretett klubjánál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.04. 13:23
John Terry, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea csapatkapitánya egy hónapja még azt mondta, távozik a csapattól, most azonban fordulhat a kocka. Legalábbis a középhátvéd ebben reménykedik.

A 35 éves labdarúgó januárban jelentette be, hogy a nyáron távozik a Chelsea-től, mert a klub nem ajánlott neki új szerződést. Angol lapértesülések szerint a klub ikonja mégis maradna, ám tudja, ez nem rajta múlik. A hátvéd abban reménykedik, hogy a klub meggondolja magát, és aláírhat egy új szerződést.A 35 éves labdarúgó januárban jelentette be, hogy a nyáron távozik a Chelsea-től, mert a klub nem ajánlott neki új szerződést. Angol lapértesülések szerint a klub ikonja mégis maradna, ám tudja, ez nem rajta múlik. A hátvéd abban reménykedik, hogy a klub meggondolja magát, és aláírhat egy új szerződést.

A 78-szoros angol válogatott játékos ragaszkodik a Chelsea-hez, de ha nem kap új ajánlatot, muszáj távoznia.

„Nagyon reménykedem. Huszonegy éve játszom itt. Nem az a fajta ember vagyok, aki hamar feladja. Kitartok a végsőkig” – mondta Terry, akit Guus Hiddinkről is faggattak.

„Fantasztikus, amióta itt van. Nemcsak a mostani, hanem a korábbi időszakára is gondolok. Most csak arra kell fókuszálnunk, hogy jelenleg mit kell tennünk. Remek munkát végez, ahogy a játékosok is a szezon ezen periódusában.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik