Chelsea: Terry „megnevezte az utódját” a védelemben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.15. 15:34
John Terry, az angol Premier League-ben szereplő Chelsea védője elárulta, hogy melyik játékos veheti át a helyét a londoniak védelmében.

Mint ismert, a 35 esztendős labdarúgó januárban jelentette be, hogy a nyáron távozik a Chelsea-től, mert a klub nem ajánlott neki új szerződést. Noha Terry azóta elmondta, reméli, hogy Roman Abramovics, a klub tulajdonosa meggondolja magát, és új megállapodást köthet a csapattal, egyelőre nincsenek arra utaló jelek, hogy a csapatkapitány jövőre is a londoniak keretét erősítené.a 35 esztendős labdarúgó januárban jelentette be, hogy a nyáron távozik a Chelsea-től, mert a klub nem ajánlott neki új szerződést. Noha Terry azóta elmondta, reméli, hogy Roman Abramovics, a klub tulajdonosa meggondolja magát, és új megállapodást köthet a csapattal, egyelőre nincsenek arra utaló jelek, hogy a csapatkapitány jövőre is a londoniak keretét erősítené.

Terry legutóbbi nyilatkozatában arról beszélt, hogy melyik az a játékos, aki méltó utódja lehet a védelem tengelyében. Ő nem más, mint az Aston Villa ellen 4–0-ra megnyert bajnokin bemutatkozó 18 éves Jake Clarke-Salter.

„Jake-nek nagyszerű képességei vannak. Emlékszem, hogy már néhány évvel ezelőtt felfigyeltem rá. Szereti irányítani a játékot, nem fél kommunikálni a többiekkel, kicsit magamra emlékeztet. Jól teljesít, remélem, hogy egy nap átveszi a helyemet az első csapatban” – mondta Terry, aki csalódott volt, hogy nem láthatta a helyszínen Clarke-Salter debütálását.

„Örülök, hogy bemutatkozhatott, ugyanakkor kissé csalódtam, hogy nem támogathattam őt a helyszínen (Terry sérülés miatt kihagyta az Aston Villa elleni bajnokit – a szerk.). Otthonról azonban néztem a meccset, és elégedett voltam vele.”

A 78-szoros angol válogatott Terry a Chelsea-vel nyert Bajnokok Ligáját, Európa-ligát, négy bajnoki címet és öt FA-kupát is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik