Chelsea: Terry ezzel a képpel búcsúzott a távozó Ivanovicstól

Vágólapra másolva!
2017.02.02. 08:04
Mint arról beszámoltunk, Braniszlav Ivanovics kilenc év után elhagyta a Chelsea labdarúgócsapatát, és Oroszországba, a szentpétervári Zenithez igazolt. A londoni klub kapitánya, John Terry az alábbi mondatokkal és képpel búcsúzott szerb csapattársától.

„Szívfacsaró látni, hogy Brana elhagyja a Chelsea-t. Éveken át hihetetlen védője volt a csapatunknak, a személyisége kiváló, az öltözőben is nagy tekintélynek örvendett. Sok sikert, haver! Mindent megnyertél a klubbal, igazi legenda vagy!” – írta Terry az Instagramon.„Szívfacsaró látni, hogy Brana elhagyja a Chelsea-t. Éveken át hihetetlen védője volt a csapatunknak, a személyisége kiváló, az öltözőben is nagy tekintélynek örvendett. Sok sikert, haver! Mindent megnyertél a klubbal, igazi legenda vagy!” – írta Terry az Instagramon.

Absolutely gutted to see Brana leave @chelseafc An unbelievable defender for us over the years and a great and BIG character and presence in the dressing room. Good Luck mate Won everything at Chelsea and a proper LEGEND

A védelem közepén és jobb oldalán is bevethető játékos 2008 óta volt a Chelsea játékosa, a londoni kékekkel többek között Bajnokok Ligáját, Európa-ligát, két Premier League-et és három FA-kupát nyert. Az ősszel tizenhat tétmérkőzésen kapott lehetőséget Antonio Conte menedzsertől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik