Chelsea: Terry búcsúját „elronthatja” Conte törekvése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.18. 21:39
Könnyen elképzelhető, hogy az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea legendája, John Terry nem úgy búcsúzik a Stamford Bridge-től, ahogy azt tervezte. Az angol sajtó azt írja: a rutinos belső védő valószínűleg nem lesz ott a kezdőben a vasárnapi, Sunderland elleni szezonzáró hazai bajnokin. 

A 36 éves bekk kezdő volt a Watford ellen 4–3-ra megnyert bajnokin, ráadásul gólt is szerzett. Ennek ellenére Antonio Conte a hírek szerint nem teszi a kezdőbe a Sunderland ellen, amely Terry utolsó meccse lesz a Stamford Bridge-en a Chelsea játékosaként. A magyarázat pedig nem más, mint hogy a londoniak történelmet írhatnak, ugyanis a vasárnapi lehet a 30. győzelmük a PL-szezonban.kezdő volt a Watford ellen 4–3-ra megnyert bajnokin, ráadásul gólt is szerzett. Ennek ellenére Antonio Conte a hírek szerint nem teszi a kezdőbe a Sunderland ellen, amely Terry utolsó meccse lesz a Stamford Bridge-en a Chelsea játékosaként. A magyarázat pedig nem más, mint hogy a londoniak történelmet írhatnak, ugyanis a vasárnapi lehet a 30. győzelmük a PL-szezonban.

„Megvan a lehetőségünk, hogy 30 győzelemmel zárjuk az idényt. Nagyszerű eredmény lenne, harcolni fogunk ezért, mindent megteszünk. A legfontosabb, hogy megnyertük a bajnokságot, de fontos a csúcsok döntése is – a történelem szempontjából" – így Antonio Conte.

A Chelsea már korábban bejelentette, hogy Terry több mint 20 év után elhagyja a klubot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik