Chelsea: Természetesen hiányzik a Barca – Pedro

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.06. 16:05
A Chelsea spanyol szélsője, Pedro elmondása szerint hiányzik neki Barcelona és a Barca is, de nem bánta meg, hogy Londonba költözött tavaly nyáron. A „kékek” szezonja nem sikerült fényesen, csupán a 10. helyen végeztek a Premier League előző kiírásában.

„Nagyon különös év volt mindenki számára – kezdte Pedro Mundo Deportivónak. – Természetesen hiányzik a Barca. Rengeteg évet töltöttem ott, sok szeretetet kaptam a helyiektől. Karrierem legszebb emlékei oda kötnek, és nagyon hiányzik a barcelonai miliő. Ugyanakkor nem bántam meg, hogy a Chelsea-hez szerződtem. Nagyon jól érzem magam, nagyszerű klub.”

„Nehéz volt, mert mindig nehéz egy játékosnak a váltást követően az új helyen. Új liga, új csapat, új nyelv, új kultúra. De a csapattársaim rengeteget segítettek, alig várjuk, hogy valami nagyot érjünk el” – tette hozzá a világ- és Európa-bajnok játékos.Pedro Mundo Deportivónak. – Természetesen hiányzik a Barca. Rengeteg évet töltöttem ott, sok szeretetet kaptam a helyiektől. Karrierem legszebb emlékei oda kötnek, és nagyon hiányzik a barcelonai miliő. Ugyanakkor nem bántam meg, hogy a Chelsea-hez szerződtem. Nagyon jól érzem magam, nagyszerű klub.”

„Nehéz volt, mert mindig nehéz egy játékosnak a váltást követően az új helyen. Új liga, új csapat, új nyelv, új kultúra. De a csapattársaim rengeteget segítettek, alig várjuk, hogy valami nagyot érjünk el” – tette hozzá a világ- és Európa-bajnok játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik