Chelsea: váratlan brazil Hazard álomcsapatában – Messi, CR sehol!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.04. 13:25
Eden Hazard, a Chelsea labdarúgója az uefa.com kérésére összeállította kispályás álomcsapatát, az egyébként veretes nevek között találunk egy némileg meglepő választást.

A belga futballista az ötfős csapatból önmagát kihagyta, valamint olyan klasszisokat választott, akik már visszavonultak vagy túljutottak karrierjük csúcspontján.

Zinedine Zidane, Thierry Henry, Riquelme és Ronaldinho mellett Hazard csapatába választotta a brazil Robinhót is, ezzel 3–2-es arányban a dél-amerikaiak vannak túlsúlyban. Robinho neve azért kakukktojás Hazard csapatában, mert a többiekkel ellentétben az ő sokat ígérő karrierje nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket – jelenleg a kínai Szuperligában szereplő kantoni Evergrande játékosa.ötfős csapatból önmagát kihagyta, valamint olyan klasszisokat választott, akik már visszavonultak vagy túljutottak karrierjük csúcspontján.

Zinedine Zidane, Thierry Henry, Riquelme és Ronaldinho mellett Hazard csapatába választotta a brazil Robinhót is, ezzel 3–2-es arányban a dél-amerikaiak vannak túlsúlyban. Robinho neve azért kakukktojás Hazard csapatában, mert a többiekkel ellentétben az ő sokat ígérő karrierje nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket – jelenleg a kínai Szuperligában szereplő kantoni Evergrande játékosa.

(Forrás: UEFA)
(Forrás: UEFA)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik