Chelsea: Sarri szerint Hazard-nak keményebben kell edzenie

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.29. 11:18
null
Vezetőedzője nincs teljesen megelégedve Eden Hazard edzésmunkájával (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea menedzsere, Maurizio Sarri szerint csapata sztárjának, Eden Hazard-nak még intenzívebben kell edzenie a tréningeken, hogy a világ legjobb játékosa váljon belőle.

Eden Hazard kiválóan kezdte a 2018–2019-es szezont: a belga támadó 5 gólnál jár a Premier League-ben, ezzel Alekszandar Mitroviccsal holtversenyben vezeti a bajnokság góllövőlistáját, továbbá egy nem akármilyen győztes találatot szerzett a Liverpool elleni angol Ligakupa-mérkőzésen.

Maurizio Sarri azonban a hétvégi bajnoki mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón – szombaton újra a Liverpool lesz az ellenfél (18.30, Tv: Spíler1) – kijelentette: nincs teljes mértékben megelégedve a 27 éves szélsővel.

„Úgy gondolom, hogy Hazard a világ legjobb játékosai között van, de biztos vagyok benne, hogy tudna még fejlődni. Ha még keményebben edzene, akkor ki tudná hozni magából a 100%-ot, mert jelenleg csak a 70, 75, 80 százalékos teljesítményét látjuk tőle. Ha kihozná magából a maximumot, akkor a világ legjobb játékosa lehetne. Ehhez csak intenzívebb edzésmunkára lenne szüksége. Ugyanakkor nagyon nehéz őt összehasonlítani másokkal, mert kivételes képességekkel rendelkezik. Egy igazi géniusz, aki a legjobb lehet, én pedig azt szeretném, hogy elérjen arra a szintre” – nyilatkozta az olasz szakember, aki csapata sérültjeiről is beszélt.

„Christensen nem sérült, igaz, hogy hasfájással játszott a Liverpool ellen, de más baja nem volt. Pedro, Rüdiger és Loftus-Cheek részt vett a csütörtöki edzés utolsó részén, úgyhogy a meccset megelőző utolsó tréninget követően döntünk róluk, de bizakodó vagyok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik