Chelsea: Sarri meglepő megállapítással foglalta össze az Arsenal elleni meccset

Vágólapra másolva!
2018.08.19. 15:55
Mint megírtuk, a Chelsea izgalmas mérkőzésen 3–2-re legyőzte az Arsenalt az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League). A „kékek” menedzsere, Maurizio Sarri azonban nem volt teljesen elégedett a játékkal, és ezt egy meglepő megállapítással érzékeltette.

A Chelsea korán kétgólos előnybe került, majd az „ágyúsok” négy perc alatt egyenlíteni tudtak még a szünet előtt. Érthető, hogy az első félidő utolsó negyedórája nem nyerte el az olasz mester tetszését.

„Hetvenöt percen keresztül élveztem a találkozót, de abban a tizenöt percben jobb volt cigizni. Nagyszerű meccs volt mindenkinek, de az a negyedóra valami borzalom voltmondta utóbb Sarri. – Jelen pillanatban nem állunk készen. Még fejlődnünk kell, és remélem, hogy két hónapon belül képesek leszünk olyan kilencven percet produkálni, mint ahogy az első huszonöt percben játszottunk.”

A dohányos olasz edző egyébként a mérkőzés alatt egy cigisdobozt tartott a kezében, míg az első fordulóban a Huddersfield ellen egy cigarettavéget rágcsált, mivel Angliában tilos a mérkőzések alatt dohányozni. Állítólag Sarri átlagosan 80 cigarettát szív el egy nap alatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik