Chelsea: őrült közlekedés? Összetörte autóját a sztár – képek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.23. 12:12
Autóbalesetet szenvedett Tiemoué Bakayoko, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea sztárja.

A brit híradások szerint a baleset még csütörtökön történt – a nyáron szerződtetettTiemoué Bakayoko épp edzésről tartott hazafelé. Noha részleteket nem tudni, a 16.40 körül kiérkező rendőrség megállapította, hogy más autó nem érintett az ügyben, a Chelsea futballistája egyedüli „részese” a balesetnek.a nyáron szerződtetettTiemoué Bakayoko épp edzésről tartott hazafelé. Noha részleteket nem tudni, a 16.40 körül kiérkező rendőrség megállapította, hogy más autó nem érintett az ügyben, a Chelsea futballistája egyedüli „részese” a balesetnek.

Bakayoko testvére korábban tett olyan kijelentést, miszerint a játékos az Angliába való igazolása után eleinte egyáltalán nem akart vezetni, mivel elmondása szerint „túl őrült dolog, hogy itt az ellenkező, bal oldali sávban kell haladni”.

A The Sun képeket is készített Bakayoko összetört Mercedeseről – a fotókon jól látszik, hogy a szélvédő és a jármű teteje rongálódott meg, ám ránézésre nincs szó óriási kárról.

Fotók: thesun.co.uk
Fotók: thesun.co.uk


Az eset után néhány órával Antonio Conte elmondta, Bakayoko csak kisebb sérüléseket szenvedett, ám a hétvégi, Stoke City elleni bajnokin minden bizonnyal már pályára léphet.

ANGOL PREMIER LEAGUE
6. FORDULÓ
13.30:
West Ham United–Tottenham Hotspur (Tv: Prime)
16.00: Burnley–Huddersfield Town
16.00: Everton–AFC Bournemouth
16.00: Manchester City–Crystal Palace
16.00: Southampton–Manchester United (Tv: Spíler Tv)
16.00: Stoke City–Chelsea
16.00: Swansea–Watford
18.30: Leicester City–Liverpool (Tv: Spíler Tv)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik