Chelsea: Óriási nyomásnak voltunk kitéve - Villas-Boas

Vágólapra másolva!
2012.08.17. 09:16
André Villas-Boas, a Premier League-ben szereplő Tottenham menedzsere minapi nyilatkozatában korábbi csapatáról, a BL-győztes Chelsea-ről beszélt. A szakember elmondta, a „kékek” kispadján az edző nagy nyomásnak van kitéve.
„Amikor a dolgok simán mennek, mindenki boldog és képes vagy fejlődni. Amikor visszaesik a csapat formája, képesnek kell lenned egyenesben tartani az együttest. A Chelsea-vel tavaly sorozatban három rossz meccsünk volt, ami nagy hatással volt ránk. Amikor ki akartuk javítani a hibáinkat, óriási nyomásnak voltunk kitéve, és soha nem tudtuk azt játszani, amit korábban″ – elmélkedett a 34 esztendős szakvezető.

„Vannak olyan változtatások, amelyeket meg kell tenni, de azt hiszem, nem leszek olyan drasztikus, mint a Chelsea-nél” – mondta Villas-Boas a Tottenhamnél szövögetett terveiről.

A Spurs menedzsere a nyári átigazolási időszakban már két játékossal erősített– Gylfi Sigurdsson és Jan Vertonghen érkezett –, de nem zárható ki, hogy újabb játékosokat szerződtet a klub.

Luka Modric távozása esetén – a horvát középpályás ügye a napokban felgyorsulhat – Joao Moutino, Yann M'Vila, Gaston Ramírez vagy Roberto Soldado érkezhet a „sarkantyúsokhoz″.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik