Chelsea: nincs egyezség A. Cole ügyében, ingyen távozhat - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2012.09.07. 10:50
Címkék
Továbbra sem tudott megegyezni az angol élvonalbeli Chelsea labdarúgócsapata Ashley Cole-lal a szerződéshosszabbítás kapcsán, így elképzelhető, hogy az angol válogatott balhátvéd a szezon végén ingyen távozik.

Mint arról a nyár folyamán többször beszámoltunk, Ashley Cole új, hosszú távú szerződést szeretne kiharcolni klubjánál, a Chelsea-nél, de Roman Abramovics tulajdonos egy különleges szabálya miatt akadoztak a tárgyalások.

„Abramovics úrnak van egy szabálya, miszerint 30 év feletti labdarúgóval csak egy évvel hosszabbíthat a klub, de ez Ashley Cole esetében kész őrültség – idéz a Sun egy a Chelsea kötelékeibe tartozó forrást. – Mindenki tudja, hogy a világ legjobb balhátvédje. Rengeteget edz, formában tartja magát, sok-sok évig futballozhat még a legmagasabb szinten. Nincs a Földön olyan klub, amely ne akarná őt megszerezni, pláne ingyen!"

Márpedig elképzelhető, hogy ingyen eligazol a 31 esztendős védő a szezon végén. Cole jelenlegi kontraktusából ugyanis egy év van hátra, ami azt jelenti, hogy januárban már tárgyalhat más csapatokkal is a klubváltásról.

A hírek szerint Cole 254 ezer eurós heti fizetéssel lenne elégedett, ez 89 ezerrel több, mint jelenlegi keresete. A 2006-ban nevelőegyesületétől, az Arsenaltól a Chelsea-hez szerződő balbekket az elmúlt évek során több európai élcsapat is megkörnyékezte, így nem lenne meglepő, ha januárban esetleg a Real Madrid, a Zenit vagy épp a PSG kopogtatna a londoniak ajtaján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik