Chelsea: „Nem beszéltem a Reallal – és az Atléticóval sem”

Vágólapra másolva!
2016.11.09. 17:34
A Premier League-ben szereplő Chelsea belga válogatott kapusa, Thibaut Courtois tiszta vizet öntött a pohárba és cáfolta azokat a sajtóhíreket, melyek szerint azon gondolkodna, hogy a Real Madridhoz vagy az Atlético Madridhoz szerződik.



A 24 esztendős játékost az előző átigazolási időszakokban a nemzetközi sportsajtó többször is összeboronálta a Real Madriddal, ám Courtois kijelentette, nem állt tárgyalásban a királyiakkal.

„Sohasem álltam kapcsolatban a Real Madriddal. Boldog vagyok a Chelsea-nél, minden a tervek szerint halad. Nincs okom elégedetlennek lenni. Nem tudhatod, mit hoz a jövő, de jelen pillanatban nagyon jól érzem magam és a csapaton belüli hangulat is tökéletes” – mondta Courtois a Cadena COPE-nak.

A belga válogatott kapus 2011 és 2014 között az Atlético Madridnál szerepelt kölcsönben, és korábban annak a lehetősége is felvetődött, hogy visszatér Diego Simeone csapatához.

„Ezek a pletykák olyan emberektől származnak, akik semmit sem tudnak. Oblak nagyon jó teljesítményt nyújt, én pedig sohasem tárgyaltam az Atléticóval a visszatérésemről” – szögezte le Courtois, akinek a szerződése 2019-ben jár le a Chelsea-nél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik