Chelsea: Mourinho telefonon győzte meg Pedrót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.21. 06:55
null
Mourinho sikereinek vonzereje a barcásokra is hat – ezért (is) írt alá Pedro a Chelsea-hez (Fotó: AFP)
A Manchester United és a Chelsea versengett a Barcelona támadója, Pedro Rodríguez kegyeiért – végül az utóbbi győzött a világ- és Európa-bajnok aláírásáért folytatott küzdelemben. Pedro a Chelsea honlapjának elmondta: José Mourinho győzte meg az átigazolásról.

 

„Mourinho az egyik fő oka annak, hogy itt vagyok. Többször is felhívott, és mindannyiszor elmondta, szüksége van rám, hogy megerősítse a csapatát. A mérlege önmagáért beszél, akárhol dolgozott, címeket nyert. Már nagyon várom, hogy együtt dolgozhassak vele, és remélem, további trófeákat tehetek a gyűjteményembe” – mondta Pedro a klubhonlapnak.

Mourinho mellett persze más is szerepet játszott – mint például Cesc Fabregas, aki szintén csábította Pedrót.

„Cesckel is beszéltem, mivel nagyon jó barátok vagyunk. Tudtam, itt otthon érezhetem magam – ez egy másik fontos oka volt annak, hogy a Chelsea-t választottam. Cesc nagyszerű futballista, csodálatosan lát a pályán, és tapasztalatból tudom, hogy jól tudunk együtt játszani. Diego Costával és César Azpilicuetával is futballoztam már korábban a válogatottban, így kényelmesebb lesz a beilleszkedés” – vélekedett a szélső.

A 28 esztendős játékos négyéves szerződést kötött a Chelsea-vel, amely a hírek szerint harmincmillió eurót fizetett érte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik