Chelsea: Mourinho garantálta, meg is történt a hosszabbítás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.26. 18:20
null
Terry (középen) újabb szezonra aláírt a Chelsea-hez (Fotó: chelseafc.com)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évvel meghosszabbította John Terry szezon végén lejáró szerződését.

 

Mint korábban beszámoltunk róla, José Mourinho, a Chelsea menedzsere garantálta, hogy Terry a következő szezonban is a Chelsea-ben játszik majd, és így is történt.

„Ez az új szerződés nem azt jelenti, hogy »nagyon szépen köszönjük« az eddigieket, hanem hogy John még mindig magas szinten teljesít, egy klasszis védő. Boldog vagyok, mert megérdemelte a hosszabbítást, miután már több mint negyven meccset játszott a szezonban" – mondta Mourinho.

„Büszke vagyok, hogy továbbra is ebben a fantasztikus klubban játszhatok" – nyilatkozta a Chelsea honlapjának a 34 éves futballista, aki március 1-jén a mezőny legjobbjának bizonyult a Tottenham Hotspur ellen 2–0-ra megnyert Ligakupa-döntőn.

Terry 1995-ben, iskolásként csatlakozott a londoni klubhoz, amelynek színeiben 1998-ban debütált. Eddig 661 mérkőzésen lépett pályára a „kékeknél", s védőként klubrekordot jelentő 63 gólt lőtt. Terry Bajnokok Ligáját, Európa-ligát, három angol bajnoki címet, öt FA-kupát és három Ligakupát nyert a Chelsea-vel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik