Chelsea: Mourinho a Realhoz akarta csábítani Oscart

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.19. 14:24
Jelenleg a Chelsea szekerét tolja együttes erővel Oscar és José Mourinho, de a brazil labdarúgó szerint kevésen múlt, hogy ne a Real Madridban kezdjenek neki a közös munkának a portugál szakemberrel. Erről az irányító nyilatkozott az angol sajtóban.

„Egy hónappal azelőtt, hogy aláírtam volna a Chelsea-hez, nagyon közel álltam ahhoz, hogy a Real Madridhoz szerződjek. Mourinho azt akarta, hogy náluk játsszak” – mondta a 22 éves Oscar, akiért tavaly 25 millió fontot fizettek a londoniak a Porto Alegre-i Internacionalnak.

Mourinhóék 2012 májusában a dániai válogatott összecsapáson személyesen nézték meg Oscart, aki gólpasszal jeleskedett a 3–1-re megnyert felkészülési mérkőzésen

„Még a találkozó előtt tárgyaltunk, de nekik irányító posztra már volt játékosuk. A meccs után aztán aláírtam a Chelsea-hez.”

S milyen a (futball)sors: Oscar és Mourinho útjai idén Londonban mégis összefutottak. A brazil bírja Mourinho bizalmát, hiszen utóbbi a „kedvéért” a kispadon jegeli az együttes világ- és Európa-bajnok spanyol légiósát, a közönség egyik kedvencét, Juan Matát. Oscar pedig kiegyensúlyozott, jó játékkal hálálja meg a lehetőséget.

„Amikor megérkezett a Chelsea-hez, Mourinho beszélt velem. Azt mondta, hogy megkapom tőle a bizalmat, amit én próbálok a pályán nyújtott teljesítményemmel meghálálni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik