Chelsea: Mourinho 26 fővel, vb-sztárok nélkül készül

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.24. 15:03
A Chelsea szerdán megkezdte az edzőtáborozást Ausztriában, ahová José Mourinho 26 játékost vitt magával. Ebből a keretből jelölik ki ama játékosokat, akik a következő három felkészülési mérkőzésen játszanak – ebbe még nem tartozik bele a Ferencváros elleni augusztus 10-i stadionavató.

A szerdán az osztrák élvonalbeli RZ Pelletscel 1–1-et játszó Chelsea az ausztriai tréningeken túl a következő tíz napban Ljubljanában az Olimpija, Arnhemben a Vitesse, Brémában pedig a Werder vendégeként lép pályára.az osztrák élvonalbeli RZ Pelletscel 1–1-et játszó Chelsea az ausztriai tréningeken túl a következő tíz napban Ljubljanában az Olimpija, Arnhemben a Vitesse, Brémában pedig a Werder vendégeként lép pályára.

Az augusztus 3-i németországi mérkőzés után a Chelsea hazautazik, majd utána, a Premier League rajtját megelőző héten játszik 10-én Budapesten a Ferencvárossal, 12-én pedig a Stamford Bridge-en fogadja a spanyol Real Sociedadot.

Az utolsó két mérkőzésre a keret várhatóan Thibaut Courtouis-val, Eden Hazard-ral, Ramiresszel, Williannal, Oscarral, André Schürrlével, Romelu Lukakuval és Victor Mosesszel is kiegészül – már ha egyikük sem igazol el.

A CHELSEA AUSZTRIÁBAN EDZŐTÁBOROZÓ KERETE

Kapusok: Petr Cech, Matej Delac, Mitchell Beeney, Mark Schwarzer
Védők: Branislav Ivanovic, John Terry, Gary Cahill, Cesar Azpilicueta, Filipe Luis, Nathaniel Chalobah, Nathan Aké, Kurt Zouma, Andreas Christensen
Középpályások: Oriol Romeu, Cesc Fabregas, Nemanja Matics, Marco van Ginkel, Isaiah Brown, Jeremie Boga, Lewis Baker, John Swift, Mohamed Szalah
Csatárok: Diego Costa, Fernando Torres, Patrick Bamford, Dominic Solanke

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik