Chelsea: milliárdok forognak kockán Abramovicsék válásával

SMAHULYA ÁDÁMSMAHULYA ÁDÁM
Vágólapra másolva!
2017.08.09. 12:54
null
Roman és Dasa csaknem tíz évig voltak együtt
Csaknem tíz év után véget ért Roman Abramovics harmadik házassága. Az orosz milliárdos 2005-ben ismerkedett meg Dasa Zsukovával, 2008-ban titokban összeházasodtak, született két gyermekük, Aaron és Leah, ám megfáradt a kapcsolatuk, ezért úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

 

„Továbbra is barátok, szülők maradunk, és társak közös vállalkozásainkban” – írják nemrégiben kiadott közleményükben. A 36 éves hölgy egyébként tehetős családból származik, tagja a Metropolitan Művészeti Múzeum igazgatótanácsának, a milliárdos olajkereskedő, Alekszandr Zsukov lánya, és jóban van Donald Trump amerikai elnök lányával, Ivanka Trumppal is.

A válás után pedig tovább gyarapodhat a vagyona, a brit sajtóban már azt pedzegetik, hogy ez lehet a szigetország történetének egyik legdrágább válása – a rekordot az F1 korábbi ura, Bernie Ecclestone tartja, aki 750 millió fontot fizetett volt feleségének, Slavica Radicnak 2009-ben.

Abramovics jelenlegi vagyonát 6.4 milliárd fontra becsülik, van többek között egy másfél milliárd eurós luxusjachtja, egy 125 millió fontos villája Londonban, egy 57 millió fontos magánrepülőgépe, és ugye ő a tulajdonosa a Chelsea futballcsapatának.

 

#DashaZhukova

368 Likes, 4 Comments - @dasha_zhukova_fp on Instagram: "#DashaZhukova"



 

A The Sunnak nyilatkozó jogi szakértő szerint sok mindentől függ, hogy mennyi pénzt kap a hölgy, az is kérdés, hogy Nagy-Britanniában vagy Oroszországban bonyolítják-e le a válást, de az biztos, hogy vagyona jelentős részéről le kell mondania a Chelsea tulajdonosának.

Egy költséges váláson egyébként már túl van: 2007-ben, tizenhat évnyi házasság után vált el Irina Malangyinától, a hölgy 155 millió fontot kapott, emellett abban egyeztek meg, hogy Abramovics vállalja öt közös gyermekük nevelésének szintén nem filléres költségeit is.

Félteni persze nem kell, valószínűleg így is Oroszország egyik leggazdagabb embere marad.

 

Стильные платья от 3199 руб. Примерка. www.WhimsyWish.ru

29 Likes, 3 Comments - Магазин WhimsyWish (@whimsywish) on Instagram: "Стильные платья от 3199 руб. Примерка. www.WhimsyWish.ru"



 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik