Chelsea: „megaajánlat” – Terry „követi” Némethet Katarba?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.02. 08:58
John Terry hétfőn bejelentette, hogy a szezon végén elhagyja a Premier League-ben szereplő Chelsea-t, amely ezt követően közleményben reagált a hírre és állítólag nyitott a közös folytatásra. Ennek ismeretében nem meglepő, hogy máris válogathat az ajánlatok közül a kiváló, de karrierje alkonyába lépő hátvéd.

Az angol The Mirror értesülései szerint egy korábbi Chelsea-legenda, Gianfranco Zola katari klubja, az al-Arabi máris hatalmas fizetéssel próbálja magához édesgetni 2016 nyarától a 35 éves Terryt. A Mirror pontos összegről nem ír, de értesüléseik szerint a Zola által irányított katari egyesület „megaajánlatot” tett le az angol hátvéd elé. Gianfranco Zola katari klubja, az al-Arabi máris hatalmas fizetéssel próbálja magához édesgetni 2016 nyarától a 35 éves Terryt. A Mirror pontos összegről nem ír, de értesüléseik szerint a Zola által irányított katari egyesület „megaajánlatot” tett le az angol hátvéd elé.

A lap továbbá megjegyzi, hogy Zola már egyeztetett Terry képviselőivel az esetleges érkezés előkészítéséről.

A The Times szerint Terry egy dologban biztos. Ha elhagyja a Chelsea-t, nem Európában szeretne tovább futballozni. Afelől azért ne legyen kétségünk, hogy a Közel-Keletről, az Egyesült Államokból és Kínából is lesz vetélytársa Zola klubjának. És a Chelsea-t se írjuk le még…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik