Chelsea: Ma elképzelhetetlen, holnap megtörténhet – Falcao

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.15. 13:05
Radamel Falcao arról beszélt egy kolumbiai lapnak, hogy az elmúlt hetekben remek szerződést köthetett volna két kínai labdarúgócsapattal is, ám ő inkább Londonban maradt, hogy helyet szorítson magának a Chelsea-ben.

„Valóban volt két ajánlatom Kínából, de Angliában maradtam, hogy adjak magamnak még egy esélyt – nyilatkozta Falcao az El Tiempónak. – Kína lett volna a legkézenfekvőbb megoldás a gondjaimra, hiszen nagyszerű szerződést kínáltak, csakhogy inkább maradni akartam, hogy megküzdjek a helyemért.”

A kolumbiai támadó kifejtette: nem rágódik azon, hogy az április 29-i határidőig kifizeti-e a Chelsea a végleges szerződtetéséhez szükséges 38 millió fontot a Monacónak.

„Az a feladatom, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsam, és amikor eljön a döntés ideje, mindent alaposan megfontoljak. Egyébként sem csak rajtam múlik, hogy a Chelsea-ben maradok-e. A futballban minden nagyon gyorsan változik, ami ma elképzelhetetlen, holnap megtörténhet. Szóval inkább a jelenben élek, és arra összpontosítok, amit most tehetek a csapatért és magamért.”

A térdsérülések hátráltatta Falcao ebben a szezonban egy bajnokin kezdett, és október vége óta csereként sem lépett pályára a Premier League-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik