Chelsea: Lampard karrierje egyik legjobb napján van túl

Vágólapra másolva!
2013.03.18. 11:56
Frank Lampard a vasárnapi, West Ham United elleni hazai bajnokin (2–0) megszerezte 200. gólját a Chelsea színeiben. Az angol válogatott labdarúgó karrierje egyik legjobb napjának nevezte a tegnapit. A 34 éves középpályás már csak két találatra van Bobby Tambling klubcsúcsától.

„Az egyik legjobb napom volt – mondta a BBC-nek Frank Lampard. – A Bajnokok Ligája és a Premier League megnyerése volt a két legjobb, de sohasem gondoltam volna, hogy eljutok 200 gólig a Chelsea-ben, így nagyon elégedett vagyok. Újabb mérföldkövet értem el, a gól pedig nagyon fontos volt a csapat számára."Frank Lampard. – A Bajnokok Ligája és a Premier League megnyerése volt a két legjobb, de sohasem gondoltam volna, hogy eljutok 200 gólig a Chelsea-ben, így nagyon elégedett vagyok. Újabb mérföldkövet értem el, a gól pedig nagyon fontos volt a csapat számára."

Lampard hozzátette: mindenki a gólcsúcsról beszél, ő azonban inkább csöndre intené az embereket, a legfontosabb ugyanis az, hogy a Chelsea megnyerje a meccseit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik