Chelsea: Hiddink elmondta, ki lesz a „megváltó” futballista

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.04. 17:52
Borzalmasan indult a Chelsea idénye José Mourinho irányításával, a kiesés elől menekültek a londoniak, ám a portugál távozása óta napról napra javulni látszik a helyzet. Guus Hiddink, az új menedzser már azt is tudja, ki a „megváltó”.

Az idény elején mutatott formájához képest szárnyal a Chelsea az utóbbi hetekben. A „kékek” legutóbbi négy meccsükön nem találtak legyőzőre, és már a kiesőzónától is tisztes távolságba kerültek. És hogy hogy juthat újra a csúcsra a csapat? Guus Hiddink menedzser már ezt is tudja.És hogy hogy juthat újra a csúcsra a csapat? Guus Hiddink menedzser már ezt is tudja.

John Obi Mikel az a játékos, aki kiegyensúlyozottságot és egységet hozhat a játékunkban. Nagyon jól játszik, kulcsfigurája a csapatnak! Nagyszerűen lát a pályán, tökéletesen olvassa a játékot, gyors, erős és elegánsan kőkemény. Ő lehet a kulcsa a Chelsea felemelkedésének” – mondta csapata sajtótájékoztatóján Hiddink.

A nigériai középpályás José Mourinho irányítása alatt kiegészítőembernek számított, Hiddink keze alatt azonban alapembere a Chelsea-nek, a „kékek” előző négy meccsén többet volt a pályán, mint előtte az egész idényben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik