Chelsea: Hazard belátta, nem rúghat annyi gólt, mint CR-ék

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.02. 17:17
A Premier League-ben szereplő Chelsea támadója, Eden Hazard belátta, szezononként soha nem szerez majd annyi gólt, mint Lionel Messi és Cristiano Ronaldo. A belga válogatott szélső úgy véli, a mentalitásából fakadóan nem eredményes annyiszor, mint aranylabdás vetélytársai .

„Sokszor feltettem már magamnak a kérdést, »mit tehetnék annak érdekében, hogy Ronaldóhoz és Messihez hasonlóan ötven-hatvan gólt szerezzek szezononként?« Természetesen igyekszem, de rájöttem, soha nem leszek vérbeli gólvágó. Az nem én vagyok” – mondta Hazard a Sport/Foot című magazinnak.

„Főképp fejben dől el. Kettő nullánál nem kellene visszafognom magam, néha mégis arra gondolok, hogy ennyi most elég. Nem a rekorddöntések járnak a fejemben, mint más játékosoknak. Ha idényenként tizenöt-húsz gólt szereznék, már boldog lennék” – tette hozzá a 24 éves támadó, akit az előző szezonban megválasztottak a Premier League legjobb játékosának.

Csak a rend kedvéért: minden sorozatot figyelembe véve Cristiano Ronaldo 61, Lionel Messi 58 gólt szerzett a 2014–2015-ös évadban, míg Hazard 19-szer volt eredményes, és sokkal kevesebb gólpasszt is adott, mint a Real Madrid és a Barcelona kiválósága.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik