Chelsea: ha Conte marad, az MU elviheti Williant – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.21. 12:09
null
Willian megsértődött Conte döntése miatt (Fotó: AFP)
A Sky Sports értesülései szerint a Manchester United a nyáron megpróbálja szerződtetni a Chelsea-ben futballozó Williant.

 

Az angol médium úgy tudja, hogy Willian mindenképpen távozni szeretne a nyáron, ha Antonio Conte marad a menedzser. A brazil válogatott szélső a Manchester United ellen megnyert FA-kupa-döntőben csak a 91. percben lépett pályára – Eden Hazard-t váltotta –, és a finálé után hangot adott elégedetlenségének azzal, hogy kitakarta a csapatképről Contét. A 29 éves játékos a meccs után sem volt hajlandó interjúkat adni, a szurkolók viszont a Twitteren Conte védelmére keltek, a „gyerekes hozzáállású” Williant pedig inkább eladnák.

A Chelsea futballistáinak szavazatai alapján a szezon legjobbjának megválasztott játékos már korábban is összeszólalkozott Contéval, akinek jövője kétséges a klubnál – és a hírek szerint éppen ezen múlhat a brazil maradása.

Willian – akinek két év van hátra a jelenlegi szerződéséből – 2013-as Londonba szerződése óta 236 mérkőzésen 44 gólt szerzett a Chelsea színeiben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik