Chelsea: friss Eb-győztes kapust szerződtettek – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.25. 18:14
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a horvát Dinamo Zagreb portugál kapusát, Eduardo Carvalhót.

A 33 éves kapus egy évre írt alá a londoniakhoz. Eduardo korábban Portugáliában (Braga, Beira-Mar, Vitória Setúbal, Benfica), Olaszországban (Genoa) és Törökországban (Istanbul Basaksehir) védett, legutóbbi két szezonját pedig a horvát Dinamo Zagreb színeiben töltötte.

Eduardo ott volt az Eb-győzelemig jutó portugál válogatottban is, ám Rui Patrício mögött egyetlen találkozón sem kapott játéklehetőséget. A franciaországi kontinensviadal előtt 35-ször húzhatta magára a portugál címeres mezt.

„Ha egy ilyen lehetősége van az embernek, hogy a Premier League-be, a Chelsea-hez szerződhet, akkor könnyű a döntés. Számomra ez a legjobb és legnehezebb bajnokság, egy más szint, mint amin eddig szerepeltem. Ez egy új kihívás számomra, de nagyon jól érzem magam, készen állok rá” – mondta Eduardo a „kékek” klubhonlapjának.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik