HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.26 12:24 Frissítve: 2018.07.26 13:26

Chelsea: fordulat, az orosz középpályás a Monacóé lesz

A Sky Sports kész tényként közli, hogy a CSZKA Moszkva orosz válogatott középpályása, Alekszandr Golovin az AS Monacónál folytatja pályafutását.

HIRDETÉS
Alekszandr Golovint a Juventusszal és a Chelsea-vel is szóba hozták, de a Monaco lett a befutó (Fotó: AFP)

 

A világbajnokság lehetséges felfedezettjeiről szóló cikkünk egyik főszereplője felkeltette a Juventus figyelmét, és bár sokáig úgy tűnt, hogy az olasz bajnokhoz szerződik, az utóbbi hetekben arról lehetett olvasni, hogy a Chelsea-nél folytatja pályafutását. A londoniak végül lemaradtak Golovinról, az orosz futballista ugyanis öt évre aláír a francia Monacóhoz, amely a napokban jelentheti be hivatalosan az üzletet.

„A Monaco és a SZKA Moszkva végre mindenben megegyezett egymással – mondta Vagyim Vasziljev, a Monaco alelnöke. – Nem volt egyszerű, az utolsó pillanatig kételkedtem, hogy sikerül tető alá hozni a megállapodást. A fő vetélytársunk a Chelsea volt, de úgy vélem, hogy a Monaco jobb feltételeket kínált a klubnak, és megfelelőbb projektet vázolt fel Golovinnak.”

A 22 esztendős középpályás remekül teljesített a világbajnokságon, különösen a csoportkörben villogott: Szaúd-Arábia ellen góllal és két gólpasszal, Egyiptom ellen pedig nagyszerű játékkal segítette győzelemhez nemzetét (az utolsó csoportmérkőzésen nem lépett pályára). A spanyolok elleni győztes nyolcaddöntőt végigjátszotta, míg a horvátok ellen a hosszabbításban cserélték le.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.26 00:31:51

Angol labdarúgás SINKOVICS GÁBOR

ALAPVONAL. Ám a mostani csapat Jürgen Klopp vezetésével, irányításával már az űrfutballt játssza. Lehet-e még tökéletesebb, kidolgozottabb, precízebb a játék, mint most a Poolé? Aligha.

2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS