Chelsea: fizetéscsökkentés helyett inkább adakoznak

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.04.26. 08:58
null
A Chelsea fizetéscsökkentés nélkül is segít (Fotó: AFP)
A Chelsea FC a hivatalos honlapján jelentette be, milyen döntéseket hoztak a klubvezetők a járványhelyzettel kapcsolatosan. A közleményből az is kiderül, hogy fizetéscsökkentés egyelőre nem lesz, helyette a vezetők felhívták a futballisták figyelmét arra, hogy adakozzanak.

 

A közlemény szerint a klub az összes munkavállalóját a szerződésben vállalt feltételek szerint június 30-ig ugyanúgy kifizeti, mintha lejátszották volna a mérkőzéseket. Az első csapat labdarúgóinak fizetését sem csökkentik, helyette arra kérik őket, hogy adakozzanak – a BBC szerint a játékosok egyelőre 10 százalék alatti csökkentést ajánlottak fel, a vezetők tovább tárgyalnak velük. A klub a kormány segítségét sem veszi igénybe, illetve bejelentette, hogy a már megvásárolt jegyekkel rendelkező szurkolóit is kárpótolja.

A Chelsea korábban bejelentette, hogy a járvány idejére az egészségügyi dolgozóknak ajánlja fel a Stamford Bridge-nél található szállodát, amelyben eddig 128 szobát foglaltak el. Emellett étel- és pénzadományokkal is segíti a bajba jutottakat a londoni klub.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik