Chelsea: Feszült voltam, senkivel nem akartam beszélni – Morata

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.17. 12:18
null
Moratának nem volt könnyű az első éve Londonban (Fotó:AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea spanyol támadója, Álvaro Morata az El Mundonak beszélt az előző idénybeli nehézségeiről.

„Sokat tanultam az előző szezonból. Nagyon nehéz volt számomra. Elhagytam az otthonomat, és még a világbajnoki keretbe se kerültem be” – kezdte Morata.

A 25 éves támadó 2017 nyarán 66 millió euróért érkezett a Real Madridtól a londoni együtteshez, amelynél a 2017-2018-as idényben 31 bajnoki mérkőzésen csupán 11 gólt szerzett a Chelsea színeiben, továbbá sérülések is nehezítették a dolgát.

„Nem voltam depressziós, de nem kezeltem valami jól a helyzetet. Emlékszem, ezt egyszer a feleségem is megemlítette, és nagyon mérges lettem, mivel azt éreztem, hogy már ő is ellenem van. Amikor megérkeztem szerettek az emberek, hét gólt szereztem az első hét meccsemen, aztán megsérültem. Amikor pedig játszottam, akkor fájdalmat éreztem. Feszült voltam, és nem akartam senkivel beszélni” – nyilatkozta a 25 éves támadó, aki elmondta, hogy most már könnyebben tudja kezelni az érzelmeit, miután megszületett második kisfia is.

A Chelsea jelenleg a második helyen áll a Premier League-ben, és úgy néz, hogy Morata fontos szereplője lehet Maurizio Sarri csapatának. Eddig 11 mérkőzésen lépett pályára, három gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik