Chelsea: Fabregas tagadja, hogy győzködné Messit az átigazolásról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.09. 10:30
Cesc Fabregas tagadja, hogy arról győzködné korábbi barcelonai csapattársát, Lionel Messit, igazoljon át a Chelsea-be.

„Sokkal rosszabbnak festették le a helyzetét, mint amilyen a valóságban. Messi boldog Barcelonában, és a Barca is boldog vele. Rossz érzés fogott el, amikor azt hallottam vissza, hogy győzködöm az átigazolásról. Honnan gondolják, hogy nekem bármi közöm van a szerződésekhez? Csak egy futballista vagyok” – mondta Fabregas az Onda Cerónak.Fabregas az Onda Cerónak.

Mint ismert, az utóbbi napokban felerősödtek azok a pletykák, hogy Messi elhagyhatja a Barcelonát, bár a kékeket irányító José Mourinho maga is kizárta az argentin megszerzését.

„Leo azt csinálja, ami boldoggá teszi. Mint barátja és korábbi csapattársa, persze örülnék neki, ha újra egy csapatban játszhatnánk. Luis Enriquét nem igazán ismerem, Messit viszont igen, nem tudom elhinni, hogy megtörténtek azok a dolgok, amikről olvasni lehetett. Leo csöndes fiú, az alatt a három szezon alatt, amíg csapattársak voltunk, egyszer sem láttam tőle hasonlót” – tért ki Fabregas Messi és Luis Enrique állítólagos veszekedésére.

A spanyol válogatott középpályás elmondta, soha nem gondolta volna korábban, hogy a Chelsea-ben fog játszani, főleg az arsenalos múltja miatt, de Mourinho meggyőzte, és mintegy tíz perc alatt döntött a jövőjéről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik