Chelsea: Fabregas tudja, hogy Guardiola hol köt ki

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.11. 14:49
Cesc Fabregas, a Chelsea labdarúgója szerint Pep Guardiola nagyon szeretne a Premier Leauge-ben dolgozni.

A spanyol válogatott középpályás és a Bayern München trénere Guardiola utolsó barcelonai szezonjában dolgozott együtt. Cesc azóta a Chelsea játékosa lett, míg a mester a Bayern Münchent irányítja, amelynél a 2015–2016-os szezon végén lejár a szerződése. Bayern München trénere Guardiola utolsó barcelonai szezonjában dolgozott együtt. Cesc azóta a Chelsea játékosa lett, míg a mester a Bayern Münchent irányítja, amelynél a 2015–2016-os szezon végén lejár a szerződése.

A hírek szerint a Bayern München szeretne hosszabbítani Guardiolával, akiért – főként Angliából – több klub is érdeklődik, méghozzá mesés fizetést ajánlva.

„Semmi kétségem nincs, Guardiola ki fogja próbálni magát a Premier League-ben. Régebben sokat beszélgettünk az angol futballról, és tudom, hogy rajong az angliai labdarúgásért” – mondta Fabregas az Onda Cerónak, majd a Chelsea jelenlegi helyzetét is érintette néhány szóval.

„A bajnokságban nem mennek jól a dolgaink. Az előző szezonban összesen négy mérkőzést veszítettünk el, a mostaniban már nem is számolom. Egyértelmű, hogy valamit nem csinálunk jól. A Premier League évről évre keményebb. Ha nem vagyunk tökéletesen felkészülve egy mérkőzésre, az ellenfél bármikor képes átgázolni rajtunk.”

„Valami ilyesmi történik velünk jelenleg. Ebben a szezonban minden jóval nehezebb, még a gyengébb csapatok ellen is” – tette hozzá Fabregas.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik