Chelsea: Demba Ba távozhat, a Porto szélsője jöhet - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.28. 12:47
Az átigazolási ügyekben jól értesült Sky Sports információi szerint a Chelsea labdarúgócsapata előrehaladott tárgyalásokat folytat a Portóval Christian Atsu klubváltásának ügyében, míg Demba Ba kölcsönben visszatérhet korábbi csapatához, a Newcastle Unitedhez.

A 21 esztendős Atsu 2009 és 2011 között a Porto utánpótláscsapatait erősítette, majd ahogy felkerült a „felnőttek” közé, a klubvezetőség egyből kölcsönadta egy szezon erejéig a Rio Avénak.

Visszatérését követően a 16-szoros ghánai válogatott szélső a legutóbbi idényben már a kék-fehéreket erősítette, és 17 bajnokin egy góllal, valamint egy gólpasszal segítette csapatát, ám jövő nyáron lejár a szerződése, és ha nem hosszabbít, akkor a Portónak legkésőbb a januári átigazolási időszakban el kell engednie, ha még pénzt szeretne kapni érte.

A Sky Sports szerint a Chelsea kedvező áron, 3 millió fontért (3.4 millió euróért) vásárolhatja meg a játékost.

A portál azonban úgy tudja, hogy távozó is akadhat a londoni klubnál, mégpedig Demba Ba, akire Romelu Lukaku és Fernando Torres mögött csak epizódszerep hárulhat ebben a szezonban, így elképzelhető, hogy kölcsönbe visszatér korábbi csapatához, a Newcastle Unitedhez, amelyet idén januárban hagyott el a „kékek” kedvéért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik