Chelsea: De Bruyne-ért két ajánlatot is kaptunk - Mourinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.10. 16:03
null
Könnyen elképzelhető, hogy Kevin De Bruyne a téli átigazolási időszakban klubot vált (Fotó: Action Images)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea menedzsere, José Mourinho elmondta, hogy a sajtóhírekkel ellentétben Michael Essienért és Juan Matáért egyelőre nem kaptak ajánlatot, Kevin de Bruyne-ért viszont kettőt is – az egyiket a Wolfsburg tette a belga játékosra, sőt Klaus Allofs, a „farkasok” sportigazgatója már tényként közölte az átigazolást.

 

„Matáért és Essienért nem kaptunk ajánlatot, De Bruyne-ért ellenben kettőt is, amelyeket mérlegelünk” – szögezte le Mourinho, aki korábban abbéli reményét fejezte ki, hogy a belga támadó nem hagyja el a londoni klubot a téli átigazolási időszakban.

A Bild értesülései szerint az egyik ajánlat a német élvonalban érdekelt Wolfsburgtól „futott be”, amely 18 millió eurót sem sajnálna a 22 éves játékosért, aki ebben az idényben mindössze három angol bajnokin jutott szóhoz a „kékeknél”, de egy meccset sem játszott végig.

Klaus Allofs, a „farkasok” sportigazgatója szerint a belga válogatott futballista sorsa már eldőlt.

„Rengeteg spekuláció látott napvilágot De Bruyne jövőjével kapcsolatban, de a Wolfsburgba fog igazolni” – mondta a németek elöljárója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik