Chelsea: Csillapítanom kell a trófeaéhségemet - Mourinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.02. 11:33
José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere elmondta, nagyon boldog, hogy újra trófeát tudott nyerni, hiszen szüksége volt már erre a sikerre.

Mint beszámoltunk róla, a Chelsea nyerte meg az angol Ligakupát, miután a döntőben 2–0-ra legyőzte a Tottenhamet. José Mourinho legutóbb 2012-ben emelhetett a magasba egy serleget, akkor, még a Real Madrid vezetőedzőjeként, a spanyol Szuperkupát hódította el a portugál.Mint beszámoltunk róla, a Chelsea nyerte meg az angol Ligakupát, miután a döntőben 2–0-ra legyőzte a Tottenhamet. José Mourinho legutóbb 2012-ben emelhetett a magasba egy serleget, akkor, még a Real Madrid vezetőedzőjeként, a spanyol Szuperkupát hódította el a portugál.

„Úgy érzem magam, mint egy gyerek, aki először nyer. Nincs mit tenni, folyamatosan csillapítanom kell a trófeaéhségemet, nem tudok nélkülük élni…” – mondta Mourinho a Ligakupa-sikert követő sajtótájékoztatón.

A Special One-nak még két sorozatban maradt esélye a szezonban a sikerre: a Chelsea a bajnoki címért, valamint a Bajnokok Ligája-győzelemért folyó versenyben érdekelt. A „kékek” a PL-ben magabiztosan vezetik a tabellát, előnyük öt pont a második Manchester City előtt – úgy, hogy a londoniak eggyel kevesebb mérkőzést játszottak –, míg BL nyolcaddöntőjében a Paris Saint-Germain áll Mourinhóék útjában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik