Chelsea: csábító 60 millió, lecsapnak a madridi sztárra?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.06. 11:40
null
Griezmann kevesebb mint egy éve érkezett, máris távozik? (Fotó: Reuters)
Nem hosszabbítja meg szerződését az Atlético Madrid klasszisa, Antoine Griezmann, akire a nyáron 60 millió euróért lecsaphat a Chelsea – legalábbis angol lapértesülések szerint.

A 24 éves francia futballista a nyáron érkezett a spanyol fővárosba – a bajnoki címvédő 30 millió eurót utalt át érte a Real Sociedadnak –, ahol hatéves megállapodást kötött.

Ugyanakkor Griezmann fantasztikus szezonja – 25 gólnál jár eddig tétmeccseken a „matracosok” színeiben – szinte az összes európai élklub figyelmét felkeltette. A spanyolok korábban arról cikkeztek, hogy ennek hatására máris hosszabbítana sztárjával az Atlético, amely a csapat legjobban kereső játékosává tenné a franciát.

Az új kontraktus aláírásával a támadó kivásárlási ára 58 millió euróról hetvenre emelkedne, ám a The Guardian információi szerint könnyen lehet, hogy nem jutnak el a szerződéstárgyalásig a felek, mivel közbelép a Chelsea.

A britek úgy tudják, a majd’ 60 milliós vételár csábítja José Mourinhóékat, akik az átigazolási időszak elején azonnal kivásárolnák Griezmannt.

A francia támadó piaci értékét a transfermarkt.de jelenleg 35 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik