Chelsea: Courtois ügynöke megszólalt, asztalon a Real ajánlata

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.04. 13:49
Thibaut Courtois ügynöke sokatmondóan nyilatkozott ügyfeléről és a Chelsea-ről, amely egyelőre nem engedi el a kapust a Real Madridhoz.

A brit média a világbajnokság után arról számolt be, hogy Thibaut Courtois a Realhoz szerződik és a „kékek” elfogadták a spanyolok 37 millió euró körüli ajánlatát a kapusért, az elmúlt napokban viszont arról lehetett olvasni, hogy a Chelsea berekesztette a tárgyalásokat a Real Madriddal, s egyelőre nem szándékozik megválni Courtois-tól, addig legalábbis biztosan nem, amíg meg nem találja az utódját. Thibaut Courtois a Realhoz szerződik és a „kékek” elfogadták a spanyolok 37 millió euró körüli ajánlatát a kapusért, az elmúlt napokban viszont arról lehetett olvasni, hogy a Chelsea berekesztette a tárgyalásokat a Real Madriddal, s egyelőre nem szándékozik megválni Courtois-tól, addig legalábbis biztosan nem, amíg meg nem találja az utódját.

Ennek kapcsán Christophe Henrotay, a játékos ügynöke sokatmondóan nyilatkozott.

„Mindenhol azt olvasom, hogy a Chelsea szerint Courtois-tól függ az egész transzfer, közben az ügyfelem már világosan megmondta a vezetőségnek, hogy azzal járnak a legjobban, ha eladják őt a madridiaknak – vélekedett Henrotay a Sky Sportsnak. – Számára ez egy nagy döntés, a családja közelében szeretne lenni, és már ott van az asztalon az ajánlat, amely arra vár, hogy a Chelsea elfogadja.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik