Chelsea: Conte leadta a listát, ő lenne az első igazolása?

Vágólapra másolva!
2016.02.20. 09:39
null
Conte és a Chelsea vezetősége is a középpályást akarja (Fotó: Reuters/NSO)
Továbbra is megy a találgatás Angliában, ki veszi át a Chelsea irányítását az idény végén Guus Hiddinktől. A jelenlegi legvalószínűbb opció Diego Simeone vagy Antonio Conte érkezése. Utóbbi állítólag a tárgyalások során azt is elmondta, kit igazolna elsőként.

Az olasz válogatott szövetségi kapitánya vagy az Atlético Madrid edzője érkezik a nyáron? Ez a kérdés foglalkoztatja az utóbbi napokban a Chelsea híveit és az angol sajtó munkatársait.

Hivatalos döntés még nincs az ügyben, mindkét tréner neve ott van a kalapban, míg a döntésre várhatóan az idény vége felé kerül sor a londoniak vezetőségénél.

Állítólag legutóbb Contéval ült tárgyalóasztalhoz a „kékek” menedzsmentje, a szakember pedig már azt is elárulta, ki lenne az első szerzeménye.

Az olasz átigazolásokra szakosodott újságíró, Gianluca Di Marzio szerint az AS Roma középpályása, Radja Nainggolan a kiszemelt.

A Chelsea-nél erre azonnal rá is bólintottak, régóta követik a játékos pályafutását, és a hírek szerint a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-visszavágón a helyszínről tekintik majd meg Nainggolan játékát.

A belgának nem lesz könnyű meggyőző teljesítményt nyújtania, hiszen az első mérkőzésen kétgólos vereséget szenvedtek a „farkasok” és a madridi meccsen is jóval esélyesebbek a királyiak az oddsok alapján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik