Chelsea: Conte „álomtámadója”, érte adna 100 milliót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.27. 14:57
Antonio Conte, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea menedzsere beszélt a nyári átigazolási időszakról – ahogy azt a tréner elmondta: szerinte jelenleg mindegyik játékos drága.

Mint ismert, a „kékek” körülbelül 70 millió fontért szerződtették Álvaro Moratát a Real Madridtól, ám Antonio Conte, a Chelsea menedzsere azt ecsetelte, a jelenlegi árak mellett mely támadóra költene 100 millió fontot.szerződtették Álvaro Moratát a Real Madridtól, ám Antonio Conte, a Chelsea menedzsere azt ecsetelte, a jelenlegi árak mellett mely támadóra költene 100 millió fontot.

Kiderült, Harry Kane, a Tottenham sztárja nagy kedvence Conténak.

„A Spursnek remek kerete lesz, ha meg tudja tartani a legjobbjait – ecsetelte az olasz tréner. – Szerintem Kane például jelenleg a világ egyik legjobb támadója. Ha valakit szerződtetnék, akkor biztosan ő lenne az. Ő a komplett csatár. Roppant erős fizikuma van, mind a labdával, mind anélkül, a levegőben, fejjel is életveszélyes, ami pedig a technikai tudását illeti, ballal és jobbal egyaránt kiválóan lő.”

„Ő a tökéletes csatár, a világ egyik legjobbja. Ha valaki meg akarná venni, legalább százmillió fontot kellene fizetnie érte a Tottenhamnek. Minimum! Ami engem illet, ha ennyit adnék egy csatárért, az biztosan Kane lenne.”

Conte arról is beszélt, hogy a Chelsea is megpróbálta leigazolni a Spurstől végül a Manchester Cityhez távozó Kyle Walkert.

„Igen, szerettük volna őt. Hogy őszinte legyek, jelenleg szerintem minden egyes játékos drága. Ha érdeklődnél valaki iránt, biztosan nem lesz olcsó. Vehetsz balhátvédet vagy jobbhátvédet, kereshetsz akár középre is valakit, az is roppant sokba kerül majd. Elképesztően nehéz dolguk van ebben az átigazolási időszakban azoknak a csapatoknak, melyeknek erősíteniük kell a keretüket.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik