HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.15 10:49 Frissítve: 2018.07.15 11:04

Chelsea: az új menedzsert C. Ronaldo segítheti egykori kedvencéhez

A Chelsea új menedzsere az olasz Maurizio Sarri, a Napoli eddigi vezetőedzője lett, aki elképesztő összegért magával vitte Nápolyból a középpálya motorját, de most egykori kedvencét is csábítja.

HIRDETÉS

 

Quo vadis, fiam? London amarra van! (Fotó: AFP)


Mégpedig Cristiano Ronaldo közvetett segítségével: a portugál zseni érkezésével megrendülhet a Juventusban az idén már 31. életévébe lépő Gonzalo Higuaín helye, aki a legszebb idényeit Sarri alatt futotta, Nápolyban.

Logikusnak tűnik tehát több okból is, hogy kövesse mesterét Londonba: a Juventus Higuaínt két éve 90 millió euróért vette, de a Chelsea-nek ez nem okozhat gondot, hiszen például a brazilból olasz válogatottá lett védekező középpályásért, Jorginhóért képes volt 57 millió eurót fizetni.

Távozhat ellenben a Chelsea-ből a Juventus irányába cserealapként felajánlott Álvaro Morata és Olivier Giroud, Higuaínért ugyanakkor meglepő módon a Milan is bejelentkezett, ám az angolok évi 15 millió eurós fizetési ajánlatával nem versenyezhet.

Sarri a védelembe a Juventustól Daniele Ruganit szeretné megszerezni, az eddig sem gyenge középpályát a CSZKA Moszkva Alekszandr Golovinjával acélosítaná tovább, de célpont még a barcelonai André Gomes is, a római Alisson vagy Jack Butland pedig az Eden Hazard-ral egyetemben Madridba vágyó Thibaut Courtois utóda lehet.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS