Chelsea: az önkritikus Mourinho hét játékost „szégyenpadra ültetett”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.22. 08:51
José Mourinho, a Premier League-ben szereplő Chelsea menedzsere pénteki sajtótájékoztatóján név szerint elmondta, hogy kivel nem elégedett játékosai közül.

A Chelsea két forduló után csupán egy ponttal szerénykedik a Premier League tabelláján, miután a nyitó fordulóban 2–2-es döntetlent játszott hazai pályán a Swansea-val, majd 3–0-s vereséget szenvedett a Manchester City otthonában. Nem meglepetés, hogy José Mourinho nem boldog. Játékosait és önmagát is kritizálta.

„Senkivel sem vagyok elégedett. Nem vagyok elégedett Braniszlav Ivanovics, Gary Cahill, John Terry, César Azpilicueta, Eden Hazard, Cesc Fabregas és Nemanja Matics játékával sem” – sorolta fel húzóembereit a portugál menedzser, majd kiegészítette a listát.

„Az én formámmal sem vagyok elégedett, mert jobb eredményekhez vagyok szokva a mostaniaknál.”

A Chelsea a hétvégén a West Bromwich Albion otthonában próbál javítani az eredményeken.

„Minden egyes nap konditerembe járok, hogy jobb formában legyek. Heti kétszer eddig is jártam, de semmi rendszeresség nem volt benne. Lehet, hogy aktívabbnak kell lennem az oldalvonalnál, ezért többet kell edzenem” – mondta.

„Ezen a héten sokkal aktívabbak voltunk edzésen, több videót néztünk meg közösen, keményebben dolgoztunk.”

„Egyetlen pontunk van két bajnoki után. Egyáltalán nem vagyok boldog. Senkivel sem. Vagy mindenkivel elégedett vagyok, vagy senkivel sem” – zárta szavait a Special One.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik