Chelsea: az angolok megvennék a Bayern-sztárt – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2017.06.21. 12:20
A Daily Mirror értesülései szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea szemet vetett Robert Lewandowskira.

Mint arról korábban beszámoltunk, a lengyel támadó csalódott a bayernes csapattársaiban, akik szerinte nem adtak meg neki minden támogatást, hogy gólkirály lehessen az előző szezonban. a lengyel támadó csalódott a bayernes csapattársaiban, akik szerinte nem adtak meg neki minden támogatást, hogy gólkirály lehessen az előző szezonban.

A Mirror arról számolt be, hogy a Chelsea kinézte magának a játékost, aki a távozni készülő Diego Costa helyére érkezhet.

A Bild arról ír, hogy információik szerint a német klub eddig sehonnan nem kapott hivatalos ajánlatot a 28 éves támadóért.

Lewandowski 2014-ben a Dortmundot hagyta ott a müncheniek hívó szavára. Jelenlegi szerződése 2021-ig érvényes. A Transfermarkt 80 millió euróra becsüli a piaci értékét.

Korábban arról is írtunk, hogy a bajorok Andrej Kramaricot nézték ki, a Hoffenheim 25 éves támadója azonban nem első számú csatárnak érkezhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik