Chelsea: apja megerősítette, Falcao a „kékek” játékosa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.02. 10:05
null
Édesapja és nagybátyja elárulta, Radamel Falcao a Chelsea játékosa (Fotó: Reuters)
Amit már régóta sejteni lehetett, azt most a 29 éves Radamel Falcao édesapja, Radamel Falcao García, valamint a csatár nagybátyja, Herbert King is megerősítette – Falcao a Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapatában folytatja a pályafutását, és július 20-án csatlakozik az együtteshez.

Radamel Falcao édesapja a kolumbiai Caracol Tv-nek adott interjújában árulta el, hogy fia már aláírta a megállapodást az angol Chelsea-vel, valamint a brit The Guardian megkeresésére Herbert King, Falcao nagybátyja is megerősítette, hogy a támadó már a londoni „kékek” játékosa.

A hírek szerint a futballista egy évre érkezik kölcsönbe, és ha José Mourinho elégedett lesz vele, akkor az idény végén opciós joga nyílik véglegesen megvásárolni a csatárt, aki július 20-án csatlakozik a Chelsea-hez.

Falcao a 2014–2015-ös szezonban a Manchester United színeiben 30 mérkőzésen lépett pályára, ám ezeken csak 4 gólt szerzett, és 5 gólpasszt osztott ki, Louis van Gaal, az MU menedzsere pedig úgy döntött, nem marasztalja a kolumbiai focistát, aki így – átmenetileg – visszatért korábbi csapatához, a Monacóhoz.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik